Demà, 8 de març, a Ca la Dona

7 març

cartellacte-web

L’objectiu de la jornada és treballar entorn els aspectes positius/negatius de les legislacions possibles /desitjables entorn l’avortament (tenint com a referència la proposta de llei de la Coordinadora Feminista del 1985*, i les possibilitats de treball en el marc català), i les seves conseqüències sanitàries.

Amb l’amenaça de la Contrareforma, pensem important posar en comú aquest tema des dels feminismes.

A la tarda: presentarem les conclusions en roda de premsa, a les 17:30h a la Plaça Universitat (Bcn), abans de la MANIFESTACIÓ.

La Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, celebrarà una roda de premsa prèvia a la manifestació unitària del 8 de març.

Davant el moment històric en el què ens trobem, tant per l’amenaça d’un greu retrocés en el reconeixement institucional dels Drets Sexuals i Reproductius a l’Estat Espanyol, com pel context polític que estem vivint a Catalunya, la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït realitzarà pel matí una Jornada de Treball.

A la roda de premsa PRESENTAREM les CONCLUSIONS d’aquesta JORNADA de treball que haurem realitzat pel matí sobre les possibles legislacions entorn a l’avortament i les seves conseqüències sanitàries. Acordarem i presentarem l’estratègia actual a seguir i les línies vermelles que són innegociables en favor dels drets de les dones.

Sempre tenint en compte aquest atac frontal al dret al propi cos que es vol materialitzar des del Govern del PP i, alhora, valorant les possibilitats de treball en el marc català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: