Barcelona, capital mundial de la tecnologia, es converteix en la capital mundial dels puters

26 febr.

Wasap y Facebook.jpg

La major fira de tecnologia del món és també la major fira de carn de dona prostituïda del món.

Barcelona es converteix en la capital mundial del mòbil. El Mobile World Congress (MWC) acull cada any prop de 100.000 congressistes. Més del 90% són homes. Un alt percentatge d’aquests homes demandaran dones prostituïdes per satisfer-se o per celebrar els seus èxits de negoci.

Cada any, el nombre de congressistes (101.000 al 2017) augmenta. I també augmenta el nombre de  dones que seran ofertades per cobrir les seves demandes del que anomenen “oci” masculí”. El producte que els hi ofereixen són majoritàriament dones pobres traficades des de l’Est d’Europa.

A l’interior del congrés  el percentatge és 10 d’homes per 1,5 dones.  Això si, les hostesses totes dones, que s’ha d’alegrar la vista de tant mascle productor de riquesa. És la conseqüència desigualtat que hi ha a les empreses dels sector: 10 homes executius per cada dona. Les estadístiques ho demostren.

Un congrés i un negoci de testosterona. Un congrés on es comercia, al mateix temps, amb un altra mercaderia: el cos de les dones. Quantes d’aquestes dones prostituïdes vindran de la mà de les màfies? Segons dades de la Policia Nacional de  2016, 6 de cada 10 dones prostituïdes procedeixen de Romania i representen el 60% de les dones que estan als bordells.

La Marca Barcelona es vincula d’aquesta manera  amb l’oferta de turisme sexual de negoci” i es converteix en  un atractiu més de la ciutat.

La Plataforma Catalana pel Dret a NO SER prostituïdes, inicia la campanya

DIGUEM NO A BARCELONA COM A “DESTINACIÓ DE TURISME SEXUAL”

Volem una ciutat lliure de violències masclistes!

Volem restablir la consciència social sobre aquesta “industria en creixement” que comercia el cos de la dona per a turistes i congressistes. De la mà del “turisme sexual” arriba  el tràfic de dones i menors destinats a l’explotació sexual. Un consum massiu, requereix una disposició massiva de productes.

Les “industries del sexe” necessiten producte fresc per un mercat creixent. Aquest mercat prospera als llocs on lleis, governs i persones deixant de considerar un delicte el consum de cossos de dona o banalitzen l’explotació sexual de gènere.
La tracta i l’explotació d’adolescents, dones i infants pel turisme sexual, a càrrec de xarxes de màfies, grups lobbistes i proxenetes, és actualment un delicte que pot deixar de perseguir-se si en nom del lliure comerç i la llibertat de mercat finalment és legalitza aquest “negoci” a Barcelona.

Volem una ciutat on el comerç de dones i menors sigui considerat una activitat comercial respectable? Volem una ciutat on sigui més difícil el control del tràfic i la trata de persones? Les dones dels països europeus que tenen aquestes lleis neoliberals ho pateixen i denuncien per acabar amb aquesta xacra.

No podem fer de Barcelona una de les ciutats turístiques on impera el que és considera l’esclavatge del segle XXI: la comercialització dels cos de les dones, ja instal·lat als nostres barris, fires i congressos.

Utilitzar únicament criteris mercantilistes i no del bé comú, farà difícil superar la doble moral patriarcal i masclista que acompanya la banalització de la utilització dels cossos de les dones. Dones destinats als honorables congressistes i homes de negocis o els turistes masculins del “low cost”.

Vols això per la teva ciutat ?

Plataforma Catalana pel Dret a NO SER Prostituïdes

Twitter: @dretanoser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: