16 de març 1a. Fira d’intercanvi, 2a.mà i creadores alternatives

15 març

Tens a casa objectes que ja no utilitzes? artesania, complements, joies, roba, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discos, etc. Estàs cansada del sistema actual de comprar, comprar, llençar….comprar…? Has sentit a parlar dels mercats i fires aternatius? intercanvi d’objectes i serveis, objectes de 2a.mà per posar en circulació allò que nosaltres ja no utilitzem etc.

T’agrada fer creacions reutlitzant materials, objectes?

10003628_675212329212578_1410415824_o

Seguint amb l’esperit dels encants volem establir un mercadillo de referència per a totes les dones i la 1a. edició serà…diumenge 16 de març! Un mercat d’intercanvi, 2a mà i creadores alternatives, amb parades i activitats. Podrem trobar objectes molt variats….artesania, complements, joies, roba, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discos, etc.Trobarem una bona colla de parades… més de 15! de tota mena.

Volem donar una nova vida als objectes que no utilitzem i tenim desats per casa. Donar valor als objectes que reutilitzem o reciclem. Crear un espai des d’on aportar la nostra pràctica per canviar la realitat. Volem conèixer i visibilitzar dones creadores. Si no tens coses per portar…vine, tria i remena, segur que fas alguna troballa mentre passes una bona estona.

Diumenge 16 de març

11h – 19h Mercat

12:30h Mercats i Fires alternatives, una opció de consum sostenible per canviar la realitat

17:30h Xocolata amb melindros

Entre les paradetes, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen solidàriament pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.

A Ca la Dona c/Ripoll 25, de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: